Gratis verzending vanaf €10,-

Top producten

Kassarollen en pinrollen op Kassarollenhandel

Kassarollen zijn er in vele varianten en formaten. Kassarollenhandel biedt u een breed assortiment kassarollen, pinrollen en thermorollen voor elke type kassasysteem dat er gebruikt wordt.

Kassarollen makkelijk vindbaar

In het linkermenu van onze webshop vindt u een overzichtelijke legenda waarin u kunt zoeken op het juiste apparaat voor uw kassarollen en/of pinrollen. Zo kunt u gemakkelijk uw pinrollen bestellen of kassarollen bestellen.

Kassarollen en pinrollen met volumekorting

Op al onze kassarollen en pinrollen hanteren wij volumekorting. Dit betekent dat wanneer u meerdere dozen kassarollen of pinrollen bestelt, u automatisch een betere prijs krijgt op onze webshop. Kassarollen en pinrollen blijven vijf jaar goed. Vanaf dan gaat de kwaliteit langzaam teruglopen.

Klantenservice

Signerie is het bedrijf dat creatieve producten ontwikkelt voor zowel retail als eindconsument. Het unieke assortiment zorgt ervoor dat iedereen kan vinden wat aansluit bij zijn of haar wensen. Met zowel de ontwikkeling- en productieafdeling gevestigd in Nederland, is Signerie de creatieve partner die flexibiliteit biedt. Of u zich nu wilt onderscheiden van de concurrent qua aankleding en/of assortiment of juist op zoek bent naar dat ene unieke product voor in uw woning, Signerie biedt de uitkomst!

Stel uw vraag telefonisch

Signerie is met zijn jarenlange ervaring op het gebied van maatwerk uw sparringpartner voor de perfecte eindoplossing. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen over het assortiment op onze website? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop via het nummer: 085-4890032.

Liever mailen of gebeld worden?

Indien u uw vraag per e-mail wilt stellen, kunt u dit doen via  verkoop@signerie.nl. Indien u teruggebeld wenst te worden, kunt u ook via de mail uw telefoonnummer bij ons achterlaten. Een van onze verkopers zal dan contact met u opnemen.

Bedrijfsgegevens:

Centraal magazijn Signerie

Ambachtsweg 6

2641 KS Pijnacker

 

Kvk nummer: 55694128

BTW nummer: NL8518.20.967.B.01

IBAN: NL98INGB0006109838

Swift: INGBNL2A

Copyright 2018 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.