Header Signerie 10 Euro verzending

Kassarol met volumekorting

U heeft een nieuwe kassarol nodig? Wij hanteren op al onze kassarollen volumekorting. Dit betekend dat naarmate u meer dozen kassarollen besteld u per doos minder betaald. Dit niet alleen, uw kassarol wordt ook gegarandeerd binnen 48 uur geleverd. Kortom, een kassarol koopt u bij de kassarollenhandel.

De juiste maat kassarol

Als u een nieuwe kassarol gaat kopen wilt u natuurlijk zeker weten dat u de juiste maat koopt. Aan de linkerzijde van deze webshop vindt u een legenda met de meest voorkomende kassa systemen. Staat uw systeem niet in de lijst? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u welke mat kassarol u nodig heeft.

Kassarol op kassarollenhandel

Bij kassarollenhandel heeft u altijd een kassarol voor een scherpe prijs. Tevens wordt u kassarol ook altijd gratis verzonden. Ook kunnen wij u de mogelijkheid bieden om uw kassarol op rekening te bestellen. Een kassarol besteld u dus makkelijker en voordeliger bij kassarollenhandel.

Kassarol - Kassarollenhandel

Kassarol - Kassarollenhandel

Copyright 2018 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.

🍪 Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen.