Gratis verzending vanaf €10,-

Top producten

Kassarollen en pinrollen op Kassarollenhandel

Kassarollen zijn er in vele varianten en formaten. Kassarollenhandel biedt u een breed assortiment kassarollen, pinrollen en thermorollen voor elke type kassasysteem dat er gebruikt wordt.

Kassarollen makkelijk vindbaar

In het linkermenu van onze webshop vindt u een overzichtelijke legenda waarin u kunt zoeken op het juiste apparaat voor uw kassarollen en/of pinrollen. Zo kunt u gemakkelijk uw pinrollen bestellen of kassarollen bestellen.

Kassarollen en pinrollen met volumekorting

Op al onze kassarollen en pinrollen hanteren wij volumekorting. Dit betekent dat wanneer u meerdere dozen kassarollen of pinrollen bestelt, u automatisch een betere prijs krijgt op onze webshop. Kassarollen en pinrollen blijven vijf jaar goed. Vanaf dan gaat de kwaliteit langzaam teruglopen.

Persoonlijk advies bij Signerie

Naast de grote diversiteit in webshops, beschikt Signerie ook over een team van productexperts. Dit team van experts heeft alle kennis in huis om u te voorzien van het beste advies. Voor tips en adviezen kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via verkoop@signerie.nl of  telefonisch via 085-4890032.

 

Goedkoper uit met persoonlijk advies

Het standaard assortiment biedt in bijna iedere situatie een uitkomst voor iedereen. Toch zijn er soms specifieke wensen waarmee een product net iets beter aansluit op de wensen van u als klant. Bij Signerie werken wij volgens het motto: sta je altijd voor je klant paraat, dan weet je dat tevredenheid garant staat. Werkende volgens dit motto maakt Signerie onderscheidend in de markt. Een betrouwbare partner waar klanten met plezier producten afnemen.

 

Bezoek ook onze showroom

Wilt u langskomen om de grote diversiteit aan producten te bekijken voordat u deze aanschaft? U bent van harte welkom in ons centrale magazijn in Pijnacker. U kunt hiervoor vooraf contact opnemen met ons verkoopteam via verkoop@signerie.nl of  telefonisch via 085-4890032.

 

Copyright 2018 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.