Header Signerie 10 Euro verzending

Ruilen & Retourneren

Is uw product beschadigd, of komt het niet overeen met wat u had verwacht? U kunt uw bestelling binnen 14 dagen ruilen of retourneren.

Volg voor ruilen & retourneren het volgende stappenplan:

Stap 1:

Neem per telefoon of mail contact op met Signerie om aan te geven wat er geruild of geretourneerd moet worden.

Het team van Signerie is bereikbaar onder:

Stap 2:

Onze klantenservice regelt een pick-up & return bij een van onze vervoerders. De kosten zijn conform wat de vervoerder rekent voor het betreffende pakket. De vervoerder haalt vervolgens het pakket bij u op, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Eventuele schade tijdens het retour transport is dan voor onze rekening.

Stuurt u het pakket zelf retour, dan is eventuele schade die door de vervoerder wordt veroorzaakt voor uw eigen rekening. Uiteraard kunt u overleggen met de vervoerder wat er mis is gegaan. Wij raden aan het transport bewijs altijd 14 dagen te bewaren.

Stap 3:

Nadat ons magazijn het pakket heeft ontvangen, wordt dit gecontroleerd. Na de controle wordt uw bestelling afgehandeld conform de afspraak die met u is gemaakt. Bij terugbetaling ontvangt u via de mail een creditnota. Hiermee is de bestelling afgehandeld.

 

 

Copyright 2018 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.

🍪 Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen.