Gratis verzending vanaf €75,-

Nieuws

Gaan de kassarollen bij u ook zo hard met het mooie weer?
29 juni 2018

Met het mooie weer kan het erg snel gaan met de kassarollen. Het is dus niet gek als u een grotere voorraad kassarollen aanschaft. Zoals een bevriende horecaondernemer ooit stelde: de kassarollen zullen de kassa uit hollen. 

Bestel tijdig uw kassarollen
13 juni 2018

Niets is vervelender voor uw klant dan om geen bonnetje te kunnen krijgen van zijn of haar aankoop. Bestel dan ook tijdig uw kassarollen of pinrollen zodat u nooit zonder komt te zitten.

Inklinten kopen?
17 april 2018

Inktlinten kopen? Ook deze koopt u voordelig bij de Kassarollenhandel van Signerie.

CCV pinrollen nodig?
9 februari 2018

Bij Kassarollenhandel.nl koopt u altijd de juiste pinrollen. Wij weten als geen ander dat niet ieder systeem hetzelfde is

Wat zijn thermische pinrollen
29 juni 2017

Thermische pinrollen. Als ondernemer is de kans groot dat u hier dagelijks mee bezig bent. Maar waarom heten deze rollen thermische pinrollen?

Gratis reclame met uw kassarollen
27 januari 2017

Kassarollen worden vaak gezien als een niet gewenste kostenpost maar vallen ook niet te ontwijken. Print daarom op de achterkant van uw kassarol uw reclameuiting of logo.

Kassarollen voor uw Casio kassa
9 december 2016

Heeft u een Casio kassa en heeft u kassarollen nodig? Bij de Kassarollenhandel besteld u eenvoudig en snel de kassarollen die u nodig heeft. Wij hebben voor ieder Casio kassa systeem de juiste kassarollen op voorraad, tegen een zeer scherpe prijs en altijd snel in huis.

Pinrollen voor iedereen
4 oktober 2016

Elke ondernemer met een fysieke winkel zal er bekend mee zijn; pinrollen. Bonnetjes voor klanten moeten natuurkijk ergens op geprint worden. Bij ons kan u voor een groot aantal pinsystemen pinrollen kopen.

Best verkochte kassarollen en pinrollen
22 april 2016

In de Kassarollenhandel vindt u vanaf nu in het linker menu ook een handig overzichtje met onze best verkochte kassarollen en pinrollen. Op deze manier kunt u altijd eerst deze rollen raadplegen, wanneer u twijfelt over welke pinrol of kassarol u moet bestellen.

Makkelijk uw pinrollen en kassarollen bestellen
26 februari 2016

Wilt u pinrollen bestellen? Bij de Kassarollenhandel vindt u verschillende soorten pinrollen en kassarollen. Onze goedkope pinrollen vindt u overzichtelijk en snel in onze webwinkel.

Categorieën

Best Verkocht:

Zoek op Pin:

Zoek op Kassa:

Advies nodig?

Service

 

Signerie Twitter Signerie YouTube Signerie Facebook

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.