Gratis verzending vanaf €75,-

Creatief met kassarollen

28 september 2015

Creatief met kassarollen

Wie denkt dat kassarollen een lange sliert aan papierverspilling zijn, die de consument, stukje bij beetje, herinneren aan een veel te dure of onnodige aankoop, heeft het mis. Kassarollen zijn veelzijdige producten, want ze kunnen veel meer dan vroeg of laat in de prullenbak belanden.

Kassarollen komen in meerdere varianten voor, zoals pinrollen of thermorollen. Dat is met name interessant voor bedrijven, maar ook particulieren kunnen hun voordeel doen met kassarollen.

Decoratie

Zo kunt u met pinrollen allerlei grafische patronen creëren aan uw wanden. U kunt deze kassarollen met spijkers aan de muur hangen, waarmee u letters, woorden of teksten kunt vormen. Dit levert een originele manier van communicatie op en uw bedrijfslogo of wanddecoratie thuis krijgt een extra dimensie. Of wat dacht u van een kladblokje? Met een kassarol, een plankje en een stukje touw komt u al heel ver.

Maak gebruik van ons brede assortiment en bodemprijzen! Kies ook voor gekleurde kassarollen, pinrollen of thermorollen voor meer effect. U uitleven kan ook op een milieubewuste manier: daar hebben we onze Kassarollen Houtvrij voor, die ook in kleurtjes verkrijgbaar zijn. Ook bedrukking is bij Signerie mogelijk.

Bent u geïnspireerd? Probeer de mogelijkheden uit en deel uw uitvinding met ons via Facebook

« Terug

Categorieën

Best Verkocht:

Zoek op Pin:

Zoek op Kassa:

Advies nodig?

Service

 

Signerie Twitter Signerie YouTube Signerie Facebook

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.