Gratis verzending vanaf €75,-

Top 9 pinrollen en kassarollen

8 december 2015

Top 9 pinrollen en kassarollen

Met de feestdagen voor de deur neemt de drukte toe en kunt u niet genoeg kassarollen in huis hebben. Bij Kassarollenhandel heeft u keuze uit vele soorten pin en kassarollen in verschillende formaten. Om de keuze voor het juiste product te vergemakkelijken, hebben wij voor u een top 9 samengesteld. 

De best verkochte kassarollen

Onze top 9 bestaat uit de meest populaire pinrollen en kassarollen. Het verschil tussen een pinrol en een kassarol is het systeem waarvoor ze gebruikt worden. Een pinrol wordt gebruikt in een los printsysteem. Kassarollen daarentegen worden, zoals de naam al zegt, gebruikt in een kassasysteem.

Alle pin en kassarollen in onze top 9 zijn thermisch. Thermisch houdt in dat de pinrol of kassarol licht chemisch bewerkt is. Op die manier is er slechts hitte nodig om de bon af te drukken en zijn inktlinten overbodig geworden.

Bij Kassarollenhandel kunt u naast de vele soorten pinrollen en kassarollen kiezen uit verschillende maten. Let er bij het bestellen van uw kassarollen wel op dat ze geschikt zijn voor het juiste systeem. 

 

Pinrollen en kassarollen

« Terug

Categorieën

Best Verkocht:

Zoek op Pin:

Zoek op Kassa:

Advies nodig?

Service

 

Signerie Twitter Signerie YouTube Signerie Facebook

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.